Njoftim

Njoftim

Të nderuar banorë!

Bashkia Korçë ka filluar procesin e përgatitjes së projektbuxhetit për vitin 2023. Në takimin e hapur që do të zhvillohet sot me banorët e Rajonit nr 1 në Korçë, do të keni mundësinë për të diskutuar mbi projektbuxhetin dhe Paketën Fiskale për vitin 2023.


Ju mirëpresim!

Ditën e martë, Datë: 22 Nëntor, Ora: 18:00, Vendi i takimit: Biblioteka "Thimi Mitko".

Fjalën e ke ti!

back