Zgjidhet përfundimisht problemi i tejmbushjes nga shirat me intensitet të lartë të përroit të Mborjes

Zgjidhet përfundimisht problemi i tejmbushjes nga shirat me intensitet të lartë të përroit të Mborjes

Bashkia Korçë është duke punuar për zgjidhjen përfundimtare të problemit të tejmbushjes nga shirat me intensitet të lartë të përroit të Mborjes. Në kuadër të përballimit të emergjencave dimërore dhe minimizimit të rrezikut për lagjet e banuara afër kësaj zone, ka filluar puna për veshjen me beton të argjinaturës, zgjerimin dhe thellimin e shtratit.

back