Homazhe dhe nderim për 640 ushtarët francezë, të rënë në Luftën e Parë Botërore.

Homazhe dhe nderim për 640 ushtarët francezë, të rënë në Luftën e Parë Botërore.

Homazhe dhe nderim për 640 ushtarët francezë, të rënë në Luftën e Parë Botërore. Kreu i Bashkisë Korçë së bashku me Ambasadoren Franceze Znj. Elisabeth Barsacq, Znj. Mimi Kodheli përfaqësuese e Parlamentit Shqiptar, përfaqësues nga Ambasada Gjermane si edhe drejtues të institucioneve lokale, përkujtuan 11 Nëntorin!

back