Vazhdojmë punën drejt zgjidhjes për furnizim të qëndrueshëm dhe çmim të kontrolluar për drutë e zjarrit

Vazhdojmë punën drejt zgjidhjes për furnizim të qëndrueshëm dhe çmim të kontrolluar për drutë e zjarrit

Vazhdojmë punën drejt zgjidhjes për furnizim të qëndrueshëm dhe çmim të kontrolluar për drutë e zjarrit. Në një takim me ministren Mirela Kumbaro dhe ministrin Niko Peleshi diskutuam rreth problematikës së furnizimit me dru zjarri për bashkitë Korçë, Maliq dhe bashkitë e tjera të qarkut, të angazhuar për të bashkëpunuar deri në zgjidhjen e këtij problemi. Një hap i rëndësishëm drejt kësaj ishte edhe heqja e TVSH-së nga qeveria për importin e druve të zjarrit për të ulur koston e furnizimit të mundshëm nga tregjet e rajonit.

back