Bashkia Korçë është e para bashki në Shqipëri që binjakëzohet me një bashki në Francë

Bashkia Korçë është e para bashki në Shqipëri që binjakëzohet me një bashki në Francë

Përfaqësues nga Bashkia Chambery shoqëruar nga Ambasadorja e Francës në Shqipëri Elisabeth Barsacq ishin në një vizitë zyrtare në Bashkinë Korçë për t’i hapur rrugën bashkëpunimit konkret mes Korçës dhe qytetit Chambery në Francë. Turizmi dimëror, turizmi i sportit dhe aventurës, arti, kultura dhe edukimi do të jenë disa nga fushat e shkëmbimit mes dy bashkive.

back