Garë me kuaj në Korçë

Garë me kuaj në Korçë

Në resortin e hipizmit “Shtëpia e Kuajve” që ndodhet në kilometrin e dytë të rrugës Korçë-Voskopojë u zhvillua gara mbarëkombëtare e hipizmit me pjesëmarrjen e 15 garuesve nga Maqedonia e Veriut dhe Tirana duke e bërë shumë interesante këtë ditë jo vetëm për profesionistët e hipizmit por edhe për të apasionuarit pas kalërimit. “Shtëpia e Kuajve” është kompleksi i vetëm në Shqipëri që zhvillon gara me kuaj të nivelit ndërkombëtar si edhe një atraksion interesant turistik për Korçën.

back