Rikonstruksioni i plotë i Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë.

Rikonstruksioni i plotë i Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë.

Bashkia Korçë ka filluar punën për rikonstruksionin e plotë të Shkollës "Themistokli Gërmenji" në Korçë. Projekti përfshin transformimin rrënjësor të ambienteve, ndërtimin e një palestre të re, kabinetin e ri laboratorik dhe vendosjen e të gjitha paisjeve të nevojshme për zhvillimin e mësimit në standarde bashkëkohore.

back