Vizita e Ambasadores së Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq.

 Vizita e Ambasadores së Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq.

Kreu i Bashkisë Korçë ka pritur Ambasadoren e Francës në Shqipëri Znj. Elisabeth Barsacq. Gjatë takimit u diskutua për vazhdimin e bashkëpunimit në fushat e ekonomisë, turizmit, arsimit dhe kulturës. Një vend të rëndësishëm zunë edhe idetë për projektet e përbashkëta dhe mbështetjen në fushën e bujqësisë dhe blegtorisë, fushë në të cilën Ambasada Franceze ka qenë mbështetëse e vazhdueshme e ideve të reja.

back