Korça një lokalitet i preferuar për investitorët dhe sipërmarrësit e huaj

Korça një lokalitet i preferuar për investitorët dhe sipërmarrësit e huaj

Korça po kthehet gjithnjë e më shumë në një lokalitet të preferuar për investitorët dhe sipërmarrësit të cilët duan të hapin kompanitë e tyre këtu. Fabrizio është një sipërmarrës italian i cili do të hapë së shpejti në Korçë një rrobaqepësi me rreth 200 punëtorë. Në një takim me kryetarin e Bashkisë Korçë, ai tregoi edhe planet e mëtejshme për zgjerimin e aktivitetit në të ardhmen. Punësimi dhe rritja e të ardhurave për çdo familje korçare është PRIORITET.

back