Festa e Mollës

Festa e Mollës

"Festa e Mollës" në fshatin Dvoran ka për qëllim promovimin e një prej produkteve tona më të njohura. Panairi me varietete mollësh të zonës së Korçës, lojërat për fëmijët dhe muzika argëtuan pjesëmarrësit e shumtë. Pjesë e festës këtë vit u bënë edhe 16 fermerë e specialistë të rinj të frutave, të cilët u certifikuan nga GIZ për pjesëmarrje në trajnimin "Mbi kontrollin biologjik të krimbit dhe kromës së mollës", në kuadër të programit SRD/GIZ Albania.

back