Akademia e parë e volejbollit në Korçë

 Akademia e parë e volejbollit në Korçë

Merr jetë akademia e parë e volejbollit në Korçë. Një projekt ambicioz që do ta rikthejë Korçën në elitën e volejbollit shqiptar. Bashkia Korçë do të jetë e pandalshme me projektet në mbështetje të sporteve, si mënyrë e stimulimit të një jetese cilësore dhe të shëndetshme.

back