Zhuliana Jorganxhi, nderohet me titullin "Qytetare Nderi" e Korçës

Zhuliana Jorganxhi, nderohet me titullin "Qytetare Nderi" e Korçës

Zhuliana Jorganxhi, një emër i madh i artit dhe kulturës sonë kombëtare nderohet me titullin "Qytetare Nderi" e Korçës! Një mbrëmje kushtuar jetës dhe krijimtarisë të saj në sallën e tejmbushur të Teatrit “Andon Zako Çajupi", solli bashkë emocione, kujtime, adhuruesit e këngëve të autores, miq e kolegë të mjeshtres së fjalës së gdhendur në varg. Me talentin e rrallë, punën e palodhur e dashurinë për artin Zhuljana Jorganxhi është mbretëresha shqiptare e vargjeve që këndojnë.

back