Dita Ndërkombëtare pa Makina

Dita Ndërkombëtare pa Makina

KORÇA PEDALON, në Ditën Ndërkombëtare Pa Makina

Bashkia Korçë dhe Federata Shqiptare e Çiklistëve organizojnë garën çiklistike për kategorinë 63 km dhe 94 km, duke përcjellë tek të gjithë mesazhin për të mbrojtur natyrën dhe mjedisin nga përdorimi masiv i automjeteve.

Ora 10:00

Çelja e aktivitetit, sheshi para katedrales "Ngjallja e Krishtit"

Ora 10:30-12:00

Gara çiklistike

Ora 13:00

Ceremonia e dhënies së çmimeve, sheshi përpara bar "Vanesës", parku "Rinia".

back