Korça mbyll edicionin e 16-të të Festës së Birrës

Korça mbyll edicionin e 16-të të Festës së Birrës

Korça mbylli dje edicionin e 16-të të Festës së Birrës!

Mijëra turistë nga çdo cep i Shqipërisë dhe jashtë saj, e bënë Korçën edhe këtë vit kryeqendrën e festimeve verore në Shqipëri. 5 netë të jashtëzakonshme me muzikë dhe performanca të shkëlqyera nga artistët më të mirë shqiptarë dhe të huaj, argëtim dhe birra pafund. Faleminderit bizneseve pjesëmarrëse dhe të gjithë atyre që na mbështetën, ekipit të shkëlqyer që punoi për realizimin e festës, mijëra pjesëmarrësve që tejmbushën sheshin dhe Korçën keto 5 netë!

back