Festivali Ndërkombëtar i Video Artit "Gjon Mili"

Festivali Ndërkombëtar i Video Artit "Gjon Mili"

Sonte, ju ftojmë të shijoni një mbrëmje të bukur tek biblioteka e qytetit, ora 20:00, në Festivali Ndërkombëtar i Video Artit "Gjon Mili". Një ndërthurje e bukur e filmave me metrazh të shkurtër dhe muzikës xhaz&bluz, nën tingujt fantastikë të kitarës luajtur nga Vitmar Basha, si edhe të njiheni me kontributin e artistit të njohur shqiptaro-amerikan Gjon Mili.

back