Koko Fest, Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

Koko Fest, Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë

Korça është kthyer këto ditë në destinacion e preferuar jo vetëm të turistëve, por edhe të artistëve shqiptarë dhe jo vetëm. Koko Fest, Festivali Mbarëkombëtar i Komedisë, në edicionin e tij të 9-të ka sjellë në Korçë emrat më të dashur të skenës dhe ekranit, nga të gjitha trevat shqipfolëse. Në një bisedë mjaft të ngrohtë dhe interesante me kreun e bashkisë, artistët u shprehën me shumë dashuri për Korçën dhe artin. Pjesë e aktiviteteve të kësaj javë ka qënë edhe çelja e Festivalit Ndërkombëtar të Video Artit "Gjon Mili" në Korçë, ndaj ndalesa e radhës ishte tek një prej muzeve më unik dhe me jehonë në Shqipëri. Si çdo gjë e bukur lind në Korçë, me Koko Fest ajo tashmë është kthyer në qytetin më të dashur për artistët, të cilët mezi presin të jenë çdo vit pjesë e tij.

back