"Koko Fest", edicioni i 9-të

"Koko Fest", edicioni i 9-të

Përfundon edicioni i 9-të i Festivalit Mbarëkombëtar të Komedisë "Koko Fest" në Korçë. Faleminderit gjithë trupave që u bënë pjesë e këtij edicioni, si edhe gjithë të ftuarve, personalitete të artit shqiptar që ndoqën shfaqjet e këtij festivali.

Fitues të këtij edicioni

▪︎Aktori protagonist më i mirë Hervin Çuli
▪︎Regjia më e mirë Altin Basha
▪︎Shfaqja më e mirë në Koko Fest "Jashtë bie borë"
▪︎Aktori i ri më i mirë Ermir Hoxhaj, shfaqja "Pak Pakt"
▪︎Skenografia më e mirë Beqo Nanaj
▪︎Çmimi i karrierës Niko Kanxheri dhe Rajmonda Bulku
▪︎Artisti i ri më i mirë në dramaturgji dhe regji "Ledian Gjeci", shfaqja "Pak Pakt"
▪︎Aktori jo protagonist më i mirë Mehmet Xhelili
▪︎Aktorja jo protagoniste më e mirë Suela Bako
▪︎Aktorja protagoniste më e mirë Krist Lleshi
Suksese dhe urime të gjithë artistëve për shfaqjet që sollën në skenën e teatrit "Andon Z.Çajupi".
back