Festa e Voskopojës

Festa e Voskopojës

Voskopoja, një prej fshatrave ku kultura, tradita dhe peizazhi unifikohen në mënyrë harmonike për t'i dhënë asaj vlera turistike të përhershme. Dy ditë fantastike me panair punimesh artizanale, shëtitje në natyrë dhe shtigje, kulinari, argëtim dhe muzikë, pjesë e të cilave ishte edhe edicioni i 5-të i vrapimit malor Trail Running Albania. Rreth 200 vrapues nga Tirana, Kosova, Maqedonia, Greqia e më gjerë u bënë pjesë e kësaj gare.

back