Dita Botërore e Pastrimit

 Dita Botërore e Pastrimit

Në kuadër të Ditës Botërore të Pastrimit dhe nismës "Ta pastrojmë Shqipërinë", Ndërmarrja e Shërbimeve Publike dhe punonjës të Bashkisë Korçë i janë bashkuar një aksioni pastrimi në disa zona problematike me ndotje në qytet. Korça është model i qytetarisë dhe si një nga qytetet më të vizituara në Shqipëri, meriton të japë shembullin edhe në mbajtjen pastër të mjedisit dhe angazhimit qytetar.

back