Kampi veror "Miqësia"

Kampi veror "Miqësia"

Kampi veror "Miqësia" zhvillohet për të 15-in vit radhazi në Korçë, me një program dedikuar tërësisht fëmijëve, me qëllim socializimin dhe edukimin e tyre. Disa prej fëmijëve që kanë frekuentuar kampin veror për këtë vit erdhën për një vizitë në bashkinë Korçë dhe na treguan se sa shumë ishin kënaqur këtë verë në kamp dhe se kishin bërë edhe miq të rinj, duke kaluar një kohë të bukur mes lojërave argëtuese dhe edukuese.

back