Korça smart city

Korça smart city
Korça sot është një qytet që nuk dallon nga qytetet europiane.
Nëpërmjet disa projekteve të rëndësishme sot Korça është shndërruar në kryeqendrën e teknologjisë dhe inovacionit, e së shpejti do të jetë pjesë e projekteve "Smart City". Përfaqësuesja e Usaid në Shqipëri znj. Mischere Kawas, erdhi për një vizitë në bashkinë Korçë, ku gjatë takimit u diskutua rreth disa projekteve inovative që shumë shpejt do të zbatohen në Korçë, nëpërmjet të cilave do të sigurojmë një qytet më të sigurt, më të shëndetshëm, me shërbime të përmirësuara dhe ide inovative për të rinjtë dhe fëmijët, qytetarët e së ardhmes.

 

back