Korça mirëpriti natën e parë të Mik Festival.

Korça mirëpriti natën e parë të Mik Festival.

Korça mirëpriti natën e parë të Festivalit të Muzikës Internacionale, Mik Festival.

Një mbrëmje magjike tek teatri "Andon Z. Çajupi", e cila nisi me ceremoninë e titullit "Nderi i Qytetit" për Inva Mulën, sopranon e shkëlqyer shqiptare me famë ndërkombëtare.

Një performancë e mrekullueshme nga artistët Emilie Rose Bry dhe Eklant Hasa, e cila pasoi me një festë të vërtetë tek Pazari i Vjetër me DJ Oda Haliti. Mik Festival vazhdon rrugëtimin me edicionin e tij të pestë në qytetin tonë, duke risjellë një atmosferë unike dhe tepër mbresëlënëse.
back