MIK Festival, edicioni i pestë

MIK Festival, edicioni i pestë

Mik Festival në Korçë është padiskutim eventi më me klas dhe sharm i muzikës internacionale në Shqipëri.

Një mbrëmje e mrekullueshme tek Hani i Pazarit me zërin mahnitës të Elina Dunit, e cila vijoi në qendër të Pazarit të Vjetër me muzikën e kompozitorëve të famshëm grekë, interpretimin e balet maestros Ilir Shaqiri, dhe vokalin e shkëlqyer shqiptar Ledina Çelo.

back