Shaqja "Në Këpucët e Nastradinit"

 Shaqja "Në Këpucët e Nastradinit"

Sa e veçantë aq edhe e bukur shfaqja "Në Këpucët e Nastradinit" @TheGiufà

Trupa e aktorëve të teatrit "Andon Z.Çajupi", aktorët nga Italia dhe të rinjtë e talentuar të "Rin Show", u bënë bashkë për të sjellë pjesë rrëfenjash, në tre skena në ambient të hapur.

Të gjithë ata që e humbën dje këtë shfaqje, ju presim sot në orën 19:30 tek sheshi para katedrales, për t'u zhvendosur më pas tek Muzeu Arkeologjik dhe tek sheshi para Mitropolisë.
back