Korça ICT Academy, një dritare e re teknologjike

Korça ICT Academy, një dritare e re teknologjike

Korça ICT Academy - Code for Albania, është një dritare e re e inovacionit, që vjen për herë të parë në Korçë dhe një hap i rëndësishëm në rrugëtimin tonë ambicioz, për ta kthyer Korçën në qendrën e teknologjisë. Gjatë një bisede interesante me nxënës të cilët kanë qënë pjesë e edicionit të kaluar të Code for Albania. Folën mbi eksperiencën e tyre, mbi njohuritë që kanë fituar, me shumë konsideratë për trajnerët dhe instruktorët më të mirë amerikanë. E ardhmja është teknologjia dhe si çdo gjë e bukur që fillon nga Korça, edhe kjo eksperiencë e veçantë do ju vlejë të rinjve të Korçës që janë të apasionuar pas teknologjisë. Investo për të ardhmen, regjistrohu edhe ti në linkun

 
back