Festivali Ndërkombëtar "Gjon Mili"

Festivali Ndërkombëtar "Gjon Mili"

Për herë të parë në Shqipëri, Korça çel Festivalin Ndërkombëtar të Fotografisë. Brenda muzeut "Gjon Mili" një laborator i ri, i krijuar për të gjithë të rinjtë e apasionuar pas filmit dhe fotografisë. Festivali Ndërkombëtar "Gjon Mili", vjen si një risi me qëllim rivitalizimin e muzeve nëpërmjet eventeve artistike. Përgjatë ditëve në vazhdim pjesëmarrësit kanë mundësi të jenë pjesë e work shopeve ku do të mësojnë mbi teknikat e fotografisë, dhe si të vizatojnë me dritë, filmime të shkurtra, duke provuar një eksperiencë të jashtëzakonshme.

back