Simpoziumi Ndërkombëtar i Skulpturave, edicioni i 10-të

Simpoziumi Ndërkombëtar i Skulpturave, edicioni i 10-të
Korça mikpret edicionin e 10-të të Simpoziumit Ndërkombëtar të Skulpturave në gur. I uruam mirëseardhjen në bashki 5 skulptorëve nga Hungaria, Danimarka, Greqia, Kosova dhe Shqipëria, të cilët do të lënë veprat e tyre në galerinë e hapur në natyrë, në parkun e qytetit. Simpoziumi Ndërkombëtar i Skulpturave rikthehet si një vlerë e shtuar e aktiviteteve që bashkia organizon, për promovimin e Korçës jo vetëm si një destinacion turistik por edhe kulturor.

 

back