Fundjava TOK në Korçë

Fundjava TOK në Korçë

E freskët, e bukur dhe plot art e premtja në Korçë. Një mbrëmje fantastike dje me dy koncerte tek Zona Këmbësore dhe Pazari i Vjetër. Adi Kongo dhe Jazz Quintet sollën emocione të bukura të muzikës Jazz në pedonalen e qytetit ndërsa Rezarta Smaja dhe Jozefina Simoni tek Pazari i Vjetër. Sot ora 18:00 ju presim tek Zona Këmbësore, pranë kullës panoramike në aktivitetin American Mobile Corner dhe në 20:30 festojmë tek Pazari i Vjetër me super hitet e grupit All in Band. Ju presim!

back