Korça Moto Show

Korça Moto Show

300 motoristë nga Korça dhe rajoni do të parakalojnë nesër në bulevardet e qytetit, që prej orës 18:30 deri në orën 19:00, duke dhuruar një spektakël të vërtetë me motora. Festa do të kulmojë me super performancën e RUBIN KASO dhe NIKO DJ tek sheshi para Katedrales, deri në mesnatë. Iteneraret ku do të parakalojnë motoristët:

-Sheshi para Katedrales, tek blv "Republika" dhe blv "Gjergj Kastrioti".

-Pazari i Vjetër, tek blv "Fan Noli" dhe sërish tek sheshi para Katedrales.

Fundjavat më të bukura janë në Korçë!

 

back