Takim me ambasadorin e Austrisë në Shqipëri

Takim me ambasadorin e Austrisë në Shqipëri

Ambasadori i Austrisë në Shqipëri z.Christian Steiner vizitoi Bashkinë Korçë. Gjatë këtij takimi u diskutua rreth zhvillimit të mëtejshëm të turizmit, veçanërisht atij dimëror. Ambasadori vlerësoi Korçën si një qytet me potencial të lartë turistik. Qeveria austriake është një mbështetje e madhe edhe në fushën e arsimimit dhe edukimit, kryesisht në arsimin profesional.

back