Prezantim i projektit "Korça ICT Academy"

Prezantim i projektit "Korça ICT Academy"

Për herë të parë në Shqipëri, hap dyert akademia më e madhe e inovacionit "Korça ICT Academy". Sot në shkollën 9-vjeçare "Mësonjëtorja" u prezantua ky projekt ambicioz, për nxënësit dhe prindërit. Code for Albania do t'u japë mundësinë 150 të rinjve nga Shqipëria e rajoni, për të qenë pjesë e kampit veror dy javor në Korçë. Ata do të ndjekin kurrikulat më të mira nga trajnerë amerikanë nga Stanford University. Apliko tani në linkun: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwiqotdi7ktDD7ODemIfXNWszK7b-fNCcx6PoTDTNZe2bFgw/viewform

back