Çelet akademia më e madhe e inovacionit, "Korça ICT Academy"

Çelet akademia më e madhe e inovacionit, "Korça ICT Academy"
Je nxënës i klasës së 9-të apo ke përfunduar 9-vjeçaren?
Je i apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit?
APLIKO TANI, dhe përfito bursë të plotë dhe trajnim nga 12 instruktorë amerikanë nga Universiteti i Stanford.
Bëhu pjesë e kampit ndërkombëtar veror dy javor për kodimin në Korçë! Një mundësi fantastike dhe një investim i shkëlqyer për të ardhmen, për të gjithë nxënësit e Shqipërisë dhe rajonit. Çfarë pret akoma? Regjstrohu edhe ti në linkun:
back