Përfundon edicioni i 27-të i "Netëve Korçare të Poezisë"

Përfundon edicioni i 27-të i "Netëve Korçare të Poezisë"

Korça qyteti që frymëzon poetët

Përfundon edicioni i 27-të i "Netëve Korçare të Poezisë". Poetë të njohur shqiptarë dhe ndërkombëtarë konkuruan në natën e dytë të këtij edicioni. Salvadore Nappa u shpall fitues i çmimit "Kurora e Artë e Poezisë".

back