Rritet interesi i të rinjve për trajnime në programet e Korca Innovation and Technology Hub

Rritet interesi i të rinjve për trajnime në programet e Korca Innovation and Technology Hub

Gjithmonë e në rritje interesi i të rinjve për t'u trajnuar në programet që Korca Innovation and Technology Hub ofron. Certifikohen 19 nxënësit e Shkollës së Mesme Profesionale Tik, të cilët përfunduan me sukses fazën e parë në trajnimin 3D Max dhe Robotics. Bashkia do të vazhdojë të jetë një mbështetje e madhe për nxënësit e të gjitha shkollave që do të bëhen pjesë e këtyre trajnimeve.

back