ReLOaD2 thirrje publike për Organizatat e Shoqërisë Civile (OSHC)

ReLOaD2 thirrje publike për Organizatat e Shoqërisë Civile (OSHC)

Bashkia Korçë në bashkëpunim me ReLOaD2 ka filluar procesin e shpalljes së thirrjes publike për Organizatat e Shoqërisë Civile (OSHC-të). Bazuar në dokumentet strategjike dy janë prioritetet e zgjedhura nga bashkia, zhvillimi i turizmit dhe zhvillimi social-ekonomik. Ftojmë të gjithë OSHC-të të marrin pjesë në procesin e konsultimit të dy prioriteteve. Takimi organizohet pranë Bashkisë Korçë, datë 20 maj, ora 11:30, salla kati ll-të.

back