Ekspertë Ndërkombëtarë të Turizmit promovojnë Korçën si destinacionin turistik më të pëlqyer

Ekspertë Ndërkombëtarë të Turizmit promovojnë Korçën si destinacionin turistik më të pëlqyer

Ekspertë Ndërkombëtarë të Turizmit, përzgjedhin të promovojnë Korçën si top destinacionin turistik më të pëlqyer në Shqipëri nga vizitorë vendas dhe të huaj. Korça qyteti me bukuritë natyrore, trashëgiminë, kulturën e spikatur dhe mbi një dekadë punë me pasion bazuar mbi vizion e një strategji të qartë zhvillimi, shumë shpejt do të marketohet edhe ndërkombëtarisht.

back