Ambasadori i Kinës në Shqipëri viziton Bashkinë Korçë

Ambasadori i Kinës në Shqipëri viziton Bashkinë Korçë

Vizita e ambasadorit të Kinës në Shqipëri z. Ding Zhou në Bashkinë Korçë. Gjatë takimit u diskutua për projektet e rëndësishme në fushën e teknologjisë dhe inovacionit, si dhe projektet në fushën e efiçencës së energjisë dhe energjisë së rinovueshme. Të hapur për mundësi bashkëpunimi në kulturë, edukim, teknologji, turizëm si edhe në vendosjen e urave të bashkëpunimit në fushën e biznesit.

back