Vizita e ambasadorit Gjerman në landfillin e Maliqit

Vizita e ambasadorit Gjerman në landfillin e Maliqit

Kryetari i Bashkisë Korçë së bashku me ambasadorin gjerman dhe kryetarin e bashkisë Maliq, morën pjesë në konkursin e pikturës me tematikë "Sfidat Mjedisore", organizuar me nxënësit e shkollave 9-vjeçare të Korçës dhe Maliqit, në ambientet e landfillit rajonal në Maliq. Ndërgjegjësimi i komuniteteve tona për rëndësinë e mjedisit duhet të fillojë që nga bankat e shkollës.

back