Ambasadori i Gjermanisë në Shqipëri, viziton ambientet e Qendrës së Teknologjisë dhe Inovacionit

Ambasadori i Gjermanisë në Shqipëri, viziton ambientet e Qendrës së Teknologjisë dhe Inovacionit

Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Shqipëri, z.Peter Zingraf dhe një grup gazetarësh të mediave në Shqipëri, vizitua ambientet e Qendrës së Teknologjisë dhe Inovacionit. Projekti EU4Innovation, i GIZ Shqipëri ka qenë mbështetës që prej nisjes së projektit ambicioz të bashkisë për ta kthyer Korçën në një Hub Rajonal. Shpresojmë se këto bashkëpunime do të vazhdojë edhe në shumë projekte të tjera në të ardhmen.

back