Paketa trajnimi dhe mundësi punësimi për të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë

Paketa trajnimi dhe mundësi punësimi për të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë

Vizioni ynë për ta kthyer Korçën në kryeqendrën e teknologjisë dhe inovacionit në Shqipëri, ka në fokus të punës sonë të rinjtë dhe punësimin e tyre. Bashkëpunimi me kompanitë e suksesshme si Ikub dhe InfoSoft do të mundësojë paketa trajnimi, duke ofruar edhe mundësi punësimi për të rinjtë që do të bëhen pjesë e këtyre trajnimeve.

back