Diplomohen 15 studentët e parë në kursin e programimit Java

Diplomohen 15 studentët e parë në kursin e programimit Java

15 studentët e parë të diplomuar në kursin e programimit Java, së shpejti do të punësohen në dy kompanitë teknologjike që do të hapin degët e tyre në Korçë. Prej kohësh kemi filluar programin e trajnimeve në disiplina të lidhura me ICT, i cili deri tani ka rezultuar i suksesshëm. Projekti ynë i radhës është ideimi i një skeme, e cila nëpërmjet buxhetit të bashkisë, do të mundësojë financimin e një pjese të pagesës së kurseve nga pjesëmarrësit, me qëllim masivizimin e programit. Të bindur se projekti ynë ambicioz për ta kthyer Korçën në qendrën më të madhe të teknologjisë dhe inovacionit po ecën me hapa të sigurt.

back