Ekspozita ndërkombëtare me fotografi "Ëndrrat që Mbartim"

Ekspozita ndërkombëtare me fotografi "Ëndrrat që Mbartim"

Çelet ekspozita ndërkombëtare me fotografi "Ëndrrat që Mbartim". Bashkia Korçë në bashkëpunim me Caritas-in Shqiptar dhe UNHCR, në partneritet me Ministrinë e Brendshme dhe Caritas Austri, sjellin në këtë ekspozitë momente dhe portrete të refugjatëve dhe migrantëve në Shqipëri. Imazhet, identiteti i këtyre njerëzve, vuajtjet dhe historitë individuale i japin vlerë asaj çfarë është mbi gjithçka, dëshira për jetën.

back