Paketë e re trajnimi dhe punësimi për të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit

Paketë e re trajnimi dhe punësimi për të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit

Je i apasionuar pas teknologjisë? Dëshiron të bëhesh edhe ti pjesë e një prej paketave të trajnimit që ofrojnë mundësi punësimi? Bashkia Korçë në bashkëpunim me InfoSoft Systems, Info Business Solutions dhe ikubINFO, ofron për të gjithë të rinjtë e apasionuar pas teknologjisë dhe inovacionit një paketë të re trajnimi dhe punësimi. Në datë 11 prill, ju ftojmë tek Korça Hub, të informoheni rreth këtyre trajnimeve dhe të bëheni pjesë e mundësive që bota e teknologjisë ofron.

back