Korça pa makina

Korça pa makina

Korça i bashkohet nismës për mbrojtjen e mjedisit dhe jetën e shëndetshme, duke përdorur më pak makinën. Prej datës 3 prill e në vazhdim, e diela e parë e çdo muaji do të jetë ditë pa makina.Realizimi i një dite pa makina, jo vetëm do të ndihmojë në përmirësimin e cilësisë së ajrit, por do të shërbejë edhe për sensibilizimin e qytetarëve për të përdorur biçikleta apo të praktikojnë ecjen.

back