Vizita e Ambasadorit Soreca në Bashkinë Korçë

Vizita e Ambasadorit Soreca në Bashkinë Korçë

Ambasadori i BE-së në Shqipëri, z.Luigi Soreca vizitoi bashkinë. Kryetari i Bashkisë Korçë i shprehu falenderimet për punën e bërë gjatë periudhës së shërbimit si Ambasador në Shqipëri, për rolin e tij në mbështetje të anëtarësimit në BE dhe për bashkëpunimet e shumta që kemi pasur me projekte infrastrukturore por edhe në zhvillimin e artit, kulturës dhe turizmit.

back