100-vjetori i marrëdhënieve miqësore midis Shqipërisë dhe Japonisë

100-vjetori i marrëdhënieve miqësore midis Shqipërisë dhe Japonisë

Në 100-vjetorin e marrëdhënieve miqësore midis vendit tonë dhe Japonisë, kryetari i Bashkisë Korçë priti Amabasadorin e Japonisë në Shqipëri z. Micujuki Takada. Vizituan ekspozitën e veçantë me fotografi nga Japonia, natyra, kultura dhe arkitektura, në muzeun oriental "Bratko", si dhe ambientet e muzeut "Gjon Mili" dhe teatrin e Korçës "Andon.Z.Çajupi". Duke shprehur dëshirën që marrëdhëniet kulturore midis qytetit tonë dhe Japonisë të përforcohen më shumë në të ardhmen.

back