Korça, qyteti i dëshiruar për fëmijët

Korça, qyteti i dëshiruar për fëmijët

Çdo ditë me përkushtim punojmë që Korça të jetë qyteti i mundësive, i të ardhmes më të mirë, për fëmijët. Nxënësit e shkollës 9-vjeçare "Omiros" vizituan ambientet e bashkisë, duke patur edhe një bisedë me kryetarin, i cili pasi u njoh me kërkesat dhe dëshirat e tyre ju premtoi se Korça do të jetë qyteti i dëshiruar, me më shumë parqe, kënde lojrash, mundësi argëtimi dhe projekte të bukura për ta.

back