Vizita e Ambasadorit të Republikës së Italisë në Shqipëri, në Bashkinë Korçë

Vizita e Ambasadorit të Republikës së Italisë në Shqipëri, në Bashkinë Korçë

Qeveria Italiane është një mbështetje e madhe e disa projekteve të rëndësishme të zbatuara në Korçë, si ndërtimi i çerdhes numër 2 të qytetit, tregu industrial, markata e fruta-perimeve dhe së fundi tregu i gjësë së gjallë. Gjatë takimit që kryetari i bashkisë pati me Ambasadorin e Republikës së Italisë në Shqipëri z.Fabrizio Bucci, u diskutua për mundësi të tjera bashkëpunimi në fusha të ndryshme të arsimit, edukimit dhe ekonomisë.

back