Qendër për Moshën e Tretë në lagjen 12

Qendër për Moshën e Tretë në lagjen 12

Një tjetër qendër për Moshën e Tretë i shtohet Korçës në lagjen 12. Më shumë hapësira të dedikuara për gjyshërit, për të kaluar një pjesë të ditës duke konsumuar kafen dhe shtypin e ditës falas, dhe duke u argëtuar me aktivitete të ndryshme. Nxënësit e talentuar të pikturës, të shkollës "Tefta Tashko Koço" dhuruan disa nga punimet e tyre për këtë qendër.

back