Njoftim

Njoftim

Agrichallenge, konkursi inovator i cili do të bashkojë të rinj të apasionuar pas teknologjisë dhe bujqësisë.

Nxitoni të aplikoni!

3 projektet më të mira që do të dalin nga Hackathoni Agrichallenge, do të kenë një mbështetje financiare më vlerën 3.000 euro, ndërsa idetë e tyre do të kenë mbështetje të vazhdueshme këshilluese dhe mentoruese gjatë ndërtimit të prototipit.

Bëhu pjesë e ndryshimit në bujqësinë digjitale dhe apliko tani në linkun:

 

back